Alla tilläggstjänster samlade i en singularitet

Bakgrund

Alla som någon gång köpt eller sålt en bostad vet hur mycket som tillkommer i samband med en bostadsförmedling, vad vi kallar tilläggstjänster.

Vi såg att många helst vänder sig till sin mäklarbyrå för att få hjälp av deras samarbetspartners inom dessa tilläggstjänster, något som många mäklarbyråer inte kan hjälpa till med.

För oss blev det startskottet för Singu, en tjänst som hjälper mäklarbyråer att enklare göra sina samarbeten inom tilläggstjänster tillgängliga för bostadsköpare och säljare.

Vi sköter allting och ser till att köpare/säljare får den hjälpen de önskar medan mäklarna kan fokusera på det de gör bäst, förmedla bostäder.

Om oss

Namnet Singu är en förkortning på ordet Singularitet som har flera olika betydelser, den vi baserat vårt namn på är en plats/punkt samlad med enorma mängder information.

Vi vill med vår tjänst skapa en plats där ni som nyblivna bostadsköpare och säljare kan hitta hjälp inom allt som uppstår i samband med en bostadsförmedling.

Alla tilläggstjänster samlade på en plats, tjänsten Singu.

Samarbeten

Vi är givetvis oerhört tacksamma och glada över alla våra samarbeten men det finns ett par aktörer som varit direkt avgörande för vår resa. Tack!

 

Inkubatorn i Borås

Vinnova

Almi

Västra Götalandsregionen

Kom igång

Allt du behöver för att komma igång är vår app och mobilt BankID.

Du laddar enkelt ner appen på App Store eller Google Play.